Roti Bıldırcın Kızartması


Roti Bıldırcın Kızartması

AV YEMEKLERİ – ROTİ BILDIRCIN KIZARTMASI

Malzemeler :

12 tane
50 gram sadeyağı ya da 50 gram margarin (2 1/2 çorba kaşığı)
Tuz

Yapılışı :

1 Tüyleri çıkarılmış 12 tane bıldırcının üstlerine ıslatılmış bir bez ile temizlemek suretiyle bu hayvanların derilerine yapışmış olan bütün tüyleri temizlemeli sonra da bunları gerilerinin alt kısımlarındaki boşluğu bir bıçakla deldikten sonra buradan içeriye parmak sokmak suretiyle bıldırcınların biçimlerini bozmadan içlerini temizlemeli ve üstlerini ovarcasma tuzlamalıdır.

2 Sonra, bir tavaya, ya da küçükçe bir tepsiye iki buçuk silme çorba kaşığı sadeyağı, ya da margarin koyarak, yağı kızdırmalı, sonra kızdırılmış bu yağa temizlemiş olduğumuz bıldırcınları katarak, ikide bir çevirmek suretiyle hayvanların her bir tarafları pembe bir renk alıncaya kadar fazla kuvvetli ateşte ancak 5 dakika kadar kızartmalı, sonra da tavaya ya da tepsisi ile kızgın fırına sürerek, fırında ancak 7, ya da 8 dakika kadar pişirmeli ve servis yapmalıdır.

Bu Katagoriyle İlgili Diğer Başlıklara ==> ( Av Yemekleri ) <== Bu Katagoriden Ulaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Creepy Mini Pizzas Recipe başlıklı makalemizde baking sheet, fot to munites ve lightly browned hakkında bilgiler verilmektedir.

Roti Bıldırcın Kızartması ile Benzer Yazılar:

Aradığınız Bunların İçinde Olabilir

20 Şubat 2013 Saat : 3:21
Facebook Twitter

Roti Bıldırcın Kızartması Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

 Son Yazılar FriendFeed
Sağlık Köşesi
Yemek Tarifleri
Erkekçe
Resimlerin Dili
Kasım 2017
P S Ç P C C P
« Oca    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategoriler

Çok Okunanlar

Facebook Hayran Sayfası

Devamını oku:
Gelişen Teknoloji ve Fotoğrafçılık

Fotoğrafçılık 18. yüzyıldan bu yana yaygın bir şekilde uygulanan meslek gruplarından birisi olmuş, vakit içinde işlevini değiştererek bir zanaat olarak...

Benin Tarihi

Tarih - Yabancı Tarih - Benin Tarihi 1975\'e kadar adı Dahomey olan Benin Halk Cumhuriyeti, Batı Afrika\'nın Gine Körfezi\'nde yer...

Kolay İrmik Tatlısı

MALZEMELER: 9 çorba kaşığı irmik, 9 çorba kaşığı toz şeker, 5 çorba kaşığı margarin, 4 su bardağı süt, 1 çorba...

Kapat